TRINN 2
Aveny Vest
Trinn 2
VELKOMMEN TIL
Trinn 2 vil bestå av 40 leiligheter i størrelser fra 32 til 182 m². Ta en titt i boligvelgeren, og kontakt gjerne megler for mer informasjon.
Endelig er Salgstrinn 2 av Aveny Vest her!
NYE HØYDER
TRINN 2
1- og 2-roms i 1.etg med takhøyde på hele 3,20 m!
1
UNIK, STOR LEILIGHET
En stor og lys leilighet i 7.etg på 131 m² med en terrasse på 70 m² og vestvendt balkong på 15 m².
2
TOPPLEILIGHETEN ALLE VENTER PÅ
Toppleiligheten på 183 m² med
privat heisadkomst, 100 m² vestvendt terrasse og østvendt balkong på 9 m². Denne leiligheten har hele 8. etg. alene.
3
NYHETER
Left
Right
Left
Right
Fra drøm til virkelighet
I utviklingen av Aveny Vest har det vært viktig for oss at arkitektur og interiør snakker samme språk og at de sammen løfter boligens estetiske og funksjonelle kvalitet. Vi har hatt fokus på å optimalisere boligens indre kvaliteter ved å sikre mest mulig gjennomtenkte og praktiske løsninger sammen med overflater som er bærekraftige og miljøvennlige. Personlighet, kontraster, miljø og varig design er stikkord som har vært førende for oss – hvor man som kjøper selv kan velge om man ønsker en monokrom og harmonisk palett, eller om man ønsker å tilføye en spennende kontrast. Dette har gitt hvert alternativ et interiør med særpreg - designet for å kle deg og din personlighet!

-PAULSEN & NILSEN AS,
Interiørarkitene
MED NÆRHET TIL ALT
Aveny Vest - med nærhet til alt, spar tid, lev mer. Kvartalet som defineres av Nittedalsgata i nord, Adolph Tidemands gate i øst, Torvgata i sør og Brandvoldgata i vest, ligger tett på sentrum, Stortorget, Lillestrøm stasjon og parken på Volla.

Andre viktige punkter i nærheten er Lillestrøm kirke, Rådhusparken og strandpromenaden med forbindelse langs elva til badeanlegget på Nebbursvollen.
Salget er i gang
Meld din interesse for å holde deg løpende oppdatert om prosjektet og kommende salgstrinn. Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet.
Bilder viser elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bilder er kun ment som en illustrasjon. Vi oppfordrer alle interessenter til å lese prospektet nøye før innlevering av kjøpstilbud.
SALGSANSVARLIGE
TORKILD VINJE
Megler
Mobil: 408 40 056
E-post: tv@privatmegleren.no
TOM-RICHARD SEIM
Megler
Mobil: 982 04 222
E-post: trs@privatmegleren.no
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close
Informasjon om behandling av personopplysninger

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Skanska Eiendomsutvikling AS («Skanska») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Skanska er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Skanska til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrev eller ta kontakt med vår Data Protection Manager på epost: dpm_norge@skanska.no

For mer informasjon om Skanska behandling av personopplysninger og dine rettigheter, les mer om våre brukervilkår på skanska.no/brukervilkar/