Salget starter august 2018
Meld interesse
Vi gir deg oppdatering rundt prosjektet og prosjektets salgsstart.
Dine innsendte kontaktopplysninger er beskyttet i henhold til personopplysningsloven. Ved innsending av denne interessemeldingen samtykker du til å motta informasjon om dette og andre relevante prosjekter fra Skanska. Skanska kan i denne sammenhengen overføre dine kontaktopplysninger til tredjepart som f.eks en megler som jobber på vegne av Skanska eller annen partner innenfor EU og EØS slik at disse kan oversende deg informasjon om relevante prosjekter.
Nyt å bo kortreist i Lillestrøm
Urbant og sentralt med grønne møteplasser
– det blir det gode nabolag av

Aveny Vest blir et sentralt og frodig boligprosjekt bestående av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Vi har fokusert på spennende arkitektur og variert fasadeuttrykk som gir identitet til din bolig. De sydvestvendte boligene har utsikt over sjarmerende småhusbebyggelse fra romslige balkonger og private terrasser.

Alle leilighetene er lett tilgjengelige med heis til alle etasjer, og får romslige, innbydende inngangspartier og skjermede balkonger eller private takterrasser. Mellom byggene blir det flotte grønne utearealer som gir høy trivselsfaktor, mens gjennomtenkt arkitektur med interiørpakker av høy kvalitet skaper hjem der det føles godt å bo.

Sentral beliggenhet med alt du trenger i umiddelbar nærhet
God standard på arkitektur og innredning
Store og solrike leiligheter med god atmosfære
Arkitektur i verdensklasse
Aveny Vest er utformet med høydeforskjeller mellom byggene som sikrer ekstra lys og luft. Tegnet av anerkjente DARK Arkitekter med bistand av Paulsen & Nilsen interiørarkitekter. Sammen har vi satt fokus på gode planløsninger og kvalitet i fasader og uterom.
I hjertet av Lillestrøm
Aveny Vest ligger sentralt i Lillestrøm med umiddelbar nærhet til alt du måtte trenge av butikker, spisesteder og utesteder, i tillegg til et vell av muligheter innen rekreasjon og friluftsliv. Nærmeste knutepunkt for transport er kun 300m unna. Der vil du finne tog og buss, samt flytog med 12 minutter reise til Oslo Lufthavn.
Grønt og bærekraftig
Aveny Vest i Lillestrøm er Skanskas første boligprosjekt som BREEAM-NOR sertifiseres. BREEAM er en internasjonal bærekraftstandard for utredning og rangering av bygninger. Prosjekter som tildeles et slikt sertifikat fyller krav til blant annet godt inneklima, bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Kvaliteter som er bra for mennesker og skaper trivsel. Vi er stolte av at Aveny Vest er et slikt prosjekt og at vi sammen kan ta ansvar for å heve kvaliteten ved å bygge sunne velfungerende og energieffektive boliger.
Nøkkelinfo
Romslige balkonger og terrasser
Utsikt ut mot sjarmerende småhusbebyggelse eller grønt fellesareal fra romslige balkonger, markterrasser og takterrasser med plass til både grill og spisebord.
300m til kollektivknutepunkt
Transportmidlene i regionen er blant de mest effektive og vil ta deg til Oslo på 11 minutter, mens flytoget tar 12 minutter reise til Oslo Lufthavn.
Solrikt og luftig
Store og solrike, lyse
leiligheter med god atmosfære
Elbilladepunkt til alle p-plasser
Oppvarmet parkeringskjeller med ladepunkt til el-bil på samtlige plasser.
Sunt inneklima
Bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold.
Nydelig arkitektur
Tegnet av anerkjente DARK Arkitekter med bistand av Paulsen & Nilsen interiørarkitekter.
Meld interesse
Torkild Vinje
Mobil: 40 84 00 56
E-post: tv@privatmegleren.no


Tom-Richard Seim
Mobil: 982 04 222
E-post:
tom-richard.seim@privatmegleren.no