Trinn 3 kommer for salg snart!

Trinn 3 vil bestå av 57 leiligheter i størrelser fra 25,6 til 105,8 m². Ta en titt i boligvelgeren, og kontakt gjerne megler for mer informasjon.
Leiligheter tilpasset dine behov og ønsker

Aveny Vest er utformet med høydeforskjeller mellom byggene som sikrer ekstra lys og luft. Alle leilighetene er lett tilgjengelige
med heis til alle etasjer, og får romslige, innbydende inngangspartier og skjermede balkonger eller private takterrasser. Mellom byggene blir det flotte grønne utearealer som gir høy trivselsfaktor, mens gjennomtenkt arkitektur med interiørpakker av høy kvalitet skaper hjem der det føles godt å bo.

Nyt å bo kortreist i Lillestrøm

Aveny Vest ligger rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og hagebyen rundt Volla. Du får tilgang til alt en by kan tilby, kun få minutters gange fra egen bolig. Jobber du i Oslo, rusler du 270 meter til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn.
DARK Arkitekter + Paulsen&Nilsen
Sammen har vi satt fokus på gode planløsninger og kvalitet i fasader og uterom. Alle leilighetene er lett tilgjengelige med heis til alle etasjer, og får romslige, innbydende inngangspartier og skjermede balkonger eller private takterrasser.
Bedre bomiljø
Du er vår viktigste medspiller for bedre bomiljøer. For der vi avslutter, tar du over. Derfor er det så viktig for oss å ivareta miljøet så bra som overhodet mulig gjennom hele prosessen, slik at du er trygg på at dine og naturens behov er ivaretatt på riktig måte. Å ta miljøet på alvor, er å ta hverandre på alvor.
Sunt inneklima
BREEAM-NOR sertifisert med bruk av bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Renere luft, mindre støy og bedre inneklima - et sunnere hjem.
På naturens premisser
Aveny Vest er Skanska sitt første boligprosjektet som blir sertifisert BREEAM-NOR. Kjennetegnet på BREEAM er tydelige krav og mål som ivaretar både dine og våre ønsker om sunne, effektive og bærekraftige bomiljøer.

Miljøbevisste og kloke hoder sørger for at din bolig ligger i et energieffektivt bygg - for hvis vi sparer på energien, så sparer vi miljøet, og du sparer penger.
Velkommen til visning!
Velkommen til vårt visningssenter i Nittedalsgata 16, 2000 Lillestrøm. Følg skilting til gratis parkering.

Planen er at du allerede før påske vil få tilgang til prospekt med priser og tegninger som du kan titte på i fred og ro. Det vil bli god anledning til å besøke vårt visningssenter både før og etter påskeferien.

Visningstider:
Hver onsdag fra kl. 17-18 og
eller etter avtale med megler.
Velg prisliste
Velg prospekt
Meld din interesse
Meld din interesse for å holde deg løpende oppdatert om prosjektet og kommende salgstrinn. Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet.

Salgsansvarlige
TORKILD VINJE
Megler
TOM-RICHARD SEIM
Megler
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close