Ny salgssuksess i Aveny Vest -
byggingen er allerede i gang!

Over 30% av trinn 3 solgt ved salgsstart. Dersom du ikke rakk budfristen trenger du ikke å bekymre deg - det er fortsatt ledige leiligheter igjen i prosjektet.
Velkommen til visning!
Visningstider:
onsdag 19 og 26 juni fra klokken 17.00 – 18.00
Leiligheter tilpasset dine behov og ønsker

Sørbygget skiller seg ut med sin spesielt gode plassering i forhold til sol og utsikt. Bygget trappes ned både mot både vest og øst, noe som gir flere leiligheter romslige takterrasser. Mange av leilighetene får unike utsiktsforhold mot den sjarmerende fredede småhusbebyggelsen i sør, og den nye Avenyen i Torvgata som skal opparbeides med enveiskjørt miljøgate og syv meter bredt fortau.

I 1. etg. har alle leilighetene spektakulær takhøyde på drøye 4,5 m, samt supplerende hemsarealer. Oppover i etasjene er de fleste av leilighetene gjennomgående, og alle har private store balkonger som gir gode lys- og solforhold. Størrelsene varierer fra 25m² (+ hems på 10m²) til 140m², og med priser fra 2,5 til 14,6 MNOK.


DARK Arkitekter + Paulsen&Nilsen
Sammen har vi satt fokus på gode planløsninger og kvalitet i fasader og uterom. Alle leilighetene er lett tilgjengelige med heis til alle etasjer, og får romslige, innbydende inngangspartier og skjermede balkonger eller private takterrasser.
Bedre bomiljø
Du er vår viktigste medspiller for bedre bomiljøer. For der vi avslutter, tar du over. Derfor er det så viktig for oss å ivareta miljøet så bra som overhodet mulig gjennom hele prosessen, slik at du er trygg på at dine og naturens behov er ivaretatt på riktig måte. Å ta miljøet på alvor, er å ta hverandre på alvor.
Sunt inneklima
BREEAM-NOR sertifisert med bruk av bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Renere luft, mindre støy og bedre inneklima - et sunnere hjem.

Nyt å bo kortreist i Lillestrøm

Aveny Vest ligger rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og hagebyen rundt Volla. Du får tilgang til alt en by kan tilby, kun få minutters gange fra egen bolig. Jobber du i Oslo, rusler du 270 meter til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn.
På naturens premisser
Aveny Vest er Skanska sitt første boligprosjektet som blir sertifisert BREEAM-NOR. Kjennetegnet på BREEAM er tydelige krav og mål som ivaretar både dine og våre ønsker om sunne, effektive og bærekraftige bomiljøer.

Miljøbevisste og kloke hoder sørger for at din bolig ligger i et energieffektivt bygg - for hvis vi sparer på energien, så sparer vi miljøet, og du sparer penger.
Velg prisliste
Velg prospekt
Meld din interesse
Meld din interesse for å holde deg løpende oppdatert om prosjektet. Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet.

Salgsansvarlige
TORKILD VINJE
Megler
TOM-RICHARD SEIM
Megler
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close