KOMMER FOR SALG
MELD DIN INTERESSE
Første salgstrinn starter i August 2018.
Meld din interesse for å holde deg løpende oppdatert om prosjektet.
Nyt å bo kortreist i Lillestrøm

Urbant og sentralt med grønne møteplasser
– det blir det gode nabolag av


Aveny Vest blir et sentralt og frodig boligprosjekt bestående av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Vi har fokusert på spennende arkitektur og variert fasadeuttrykk som gir identitet til din bolig. De sydvestvendte boligene har utsikt over sjarmerende småhusbebyggelse fra romslige balkonger og private terrasser.

Alle leilighetene er lett tilgjengelige med heis til alle etasjer, og får romslige, innbydende inngangspartier og skjermede balkonger eller private takterrasser. Mellom byggene blir det flotte grønne utearealer som gir høy trivselsfaktor, mens gjennomtenkt arkitektur med interiørpakker av høy kvalitet skaper hjem der det føles godt å bo.


KVALITETER
Beliggenhet
Aveny Vest ligger sentralt i Lillestrøm med umiddelbar nærhet til alt du måtte trenge av butikker, spisesteder og utesteder, i tillegg til et vell av muligheter innen rekreasjon og friluftsliv. Nærmeste knutepunkt for transport er kun 300m unna. Der vil du finne tog og buss, samt flytog med 12 minutter reise til Oslo Lufthavn.
Høy kvalitet
Aveny Vest er utformet med høydeforskjeller mellom byggene som sikrer ekstra lys og luft. Tegnet av anerkjente DARK Arkitekter med bistand av Paulsen og Nilsen interiørarkitekter. Sammen har vi satt fokus på gode planløsninger og kvalitet i fasader og uterom.
Nøkkelinfo
  • Solrikt og luftig
  • Redusert energiforbruk
  • 300m til kollektivknutepunkt
  • Elbilladepunkt til alle p-plasser
  • Romslige balkonger og terrasser
  • Easy living – alt i nærheten
  • Dark Arkitekter
  • Paulsen & Nilsen
  • Sunt inneklima
  • Solrikt og luftig
Miljøfokus
Aveny Vest i Lillestrøm er Skanskas første boligprosjekt som BREEAM-NOR sertifiseres. BREEAM er en internasjonal bærekraftstandard for utredning og rangering av bygninger. Prosjekter som tildeles et slikt sertifikat fyller krav til blant annet godt inneklima, bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Kvaliteter som er bra for mennesker og skaper trivsel. Vi er stolte av at Aveny Vest er et slikt prosjekt og at vi sammen kan ta ansvar for å heve kvaliteten ved å bygge sunne velfungerende og energieffektive boligier
Meld din interesse
Første salgstrinn starter i august 2018.
Meld din interesse for å holde deg løpende oppdatert om Aveny Vest.
Torkild Vinje
Mobil: 40 84 00 56
E-post:
tv@privatmegleren.no


Tom-Richard Seim
Mobil: 982 04 222
E-post: tom-richard.seim@privatmegleren.no