Ny salgssuksess i Aveny Vest - over 30% av trinn 3 solgt ved salgsstart. Dersom du ikke rakk budfristen trenger du ikke å bekymre deg - det er fortsatt ledige leiligheter igjen i prosjektet.


Byggingen er allerede i gang!
I HJERTET AV LILLESTRØM
Velkommen til vårt visningssenter i Nittedalsgata 16, Lillestrøm.
Visningstider:
onsdag 19 og 26 juni fra klokken 17.00 – 18.00
Leiligheter tilpasset dine behov og ønsker.
Sørbygget skiller seg ut med sin spesielt gode plassering i forhold til sol og utsikt. Bygget trappes ned både mot både vest og øst, noe som gir flere leiligheter romslige takterrasser. Mange av leilighetene får unike utsiktsforhold mot den sjarmerende fredede småhusbebyggelsen i sør, og den nye Avenyen i Torvgata som skal opparbeides med enveiskjørt miljøgate og syv meter bredt fortau.
I 1. etg. har alle leilighetene spektakulær takhøyde på drøye 4,5 m, samt supplerende hemsarealer. Oppover i etasjene er de fleste av leilighetene gjennomgående, og alle har store private balkonger som gir gode lys- og solforhold.

Størrelsene varierer fra 25m² (+ hems på 10m²) til 140m², og med priser fra 2,5 til 14,6 MNOK.

Left
Right
Left
Right
Left
Right
Workloft med x-faktor
Worklofts - ekstra takhøyde for to!
Workloftene i første etasje byr på en unik bolig over to plan med ca 4,5 meters takhøyde! En svært sjelden og spennende løsning man ikke finner mange tilsvarende av.
Worklofts
- ekstra takhøyde for to!

Workloftene i første etasje byr på en unik bolig over to plan med ca 4,5 meters takhøyde! En svært sjelden og spennende løsning man ikke finner mange tilsvarende av.
Det som er viktig for deg, er viktig for oss.

Vårt fokus som utbygger, er å skape gode bomiljøer hvor mennesker trives. Og vi ønsker å spille på lag med miljøet. Derfor har vi i Skanska Eiendomsutvikling tatt i bruk en sertifisering av alle våre boligprosjekter, som har navnet BREEAM og er Europas ledende miljøsertifisering for bygninger. Kjennetegnet på BREEAM er tydelige krav og mål som ivaretar både dine og våre ønsker om sunne, effektive og bærekraftige bomiljøer.
Lillestrøm, tett på verden!

Aveny Vest ligger rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og hagebyen rundt Volla. Du får tilgang til alt en by kan tilby, kun få minutters gange fra egen bolig. Jobber du i Oslo, rusler du 270 meter til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn. Med andre ord har du tilgang til Oslo og resten av verden kun 15-20 minutter fra egen bolig.
Om du elsker kaffe og det urbane liv, kan du nyte en deilig macchiato og en croissant på en av de hyggelige caféene under deg før du drar på jobb – bedre blir det ikke. På kvelden kan du nyte et deilig måltid og et godt glass vin på et av Lillestrøms mange hyggelige utesteder – kun en "tøffeltur" unna. Eller du kan sette deg på sykkelen og sykle en liten kveldstur langs elva en deilig sommerdag når fuglene kvitrer sin kveldssymfoni og naturen går til ro.
MELD DIN INTERESSE
Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert.