Meld din interesse
Følg prosjektets utvikling frem til salgsstart i august 2018.
Oppdateringer
Vi gir deg oppdatering rundt prosjektet og prosjektets salgsstart.
God standard
Aveny Vest er utformet med høydeforskjeller mellom byggene som sikrer ekstra lys og luft. Tegnet av anerkjente DARK Arkitekter med bistand av Paulsen og Nilsen interiørarkitekter. Sammen har vi satt fokus på gode planløsninger og kvalitet i fasader og uterom.
Moderne, grønt,
sentralt og smart
Store, solrike og lyse leiligheter med god atmosfære
Romslige balkonger eller private takterrasser
Barnevennlige
omgivelser
En by i vekst
Lillestrøm er en by med spennende fremtidsvisjoner som i 2014 ble kåret til Osloregionens mest attraktive by. Du vil fort oppleve at Lillestrøm er i stadig utvikling, og den kraftige veksten med fokus på kunnskap skaper et godt miljø for fremtidige innbyggere.

Forskningsparken Kjeller er et av Norges største forskning-, innovasjons- og teknologimiljøer. Gjennom et unikt partnerskap mellom næringsliv, kunnskapsvirksomheter og kommuner, bygges broer på tvers av disse – for å skape innovasjoner i regionen som sikrer etablering av et attraktivt og bærekraftig næringsliv.

Sammen med Norges Varemesse tiltrekker Lillestrøm viktige aktører i næringslivet og flere hundre tusen mennesker hvert eneste år.
Left
Right
Et bygg for fremtiden
Aveny Vest i Lillestrøm er Skanskas første boligprosjekt som BREEAM-NOR sertifiseres. BREEAM er en internasjonal bærekraftstandard for utredning og rangering av bygninger. Prosjekter som tildeles et slikt sertifikat tilfredstiller krav til blant annet godt inneklima, bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Kvaliteter som er bra for mennesker og skaper trivsel. Vi er stolte av at Aveny Vest er et slikt prosjekt og at vi sammen kan ta ansvar for å heve kvaliteten ved å bygge sunne, velfungerende og energieffektive boliger.
Oppvekst
Lillestrøm har et sterkt fokus på fremme seg selv som kunnskapsbyen i Osloregionen og det har resultert i at alle skolene i området er enten nybyggede eller nylig renoverte. I tillegg har Lillestrøm som mål å bli Østlandets beste bosted for alle som er opptatt av kultur og idrett, og har derfor et bredt tilbud av fritidsmuligheter og idrettsaktiviteter. Bynære naturområder gir rom for utforskning og lek – både ved vann og i skog.
Meld din interesse
Første salgstrinn starter i august 2018.
Meld din interesse for å holde deg oppdatert om prosjektet.
Torkild Vinje
Mobil: 408 40 056
E-post: tv@privatmegleren.no


Tom-Richard Seim
Mobil: 982 04 222
E-post:
tom-richard.seim@privatmegleren.no

Dine innsendte kontaktopplysninger er beskyttet i henhold til personopplysningsloven. Ved innsending av denne interessemeldingen samtykker du til å motta informasjon om dette og andre relevante prosjekter fra Skanska. Skanska kan i denne sammenhengen overføre dine kontaktopplysninger til tredjepart som f.eks en megler som jobber på vegne av Skanska eller annen partner innenfor EU og EØS slik at disse kan oversende deg informasjon om relevante prosjekter.