Oppdateringer
Vi gir deg oppdatering rundt prosjektet og prosjektets salgsstart.
Unike Worklofts
4 meters takhøyde midt i sentrum
L-bygget inneholder 2 Worklofts der du bor over 2 etasjer med ca 4 meters takhøyde! I begge leilighetene har vi lagt store soverom til hemsen.
I første etasje ligger åpen stue/kjøkken med utgang til terrasse, samt bad og entré. Her får man virkelig wow-faktor i stuen med åpen løsning og et rom som er åpent over to etasjer! En svært sjelden og spennende løsning man ikke finne mange tilsvarende av.
Luftig og åpent soverom på hemsen gjør at man får mye gulvplass.
GALLERI
Vi har hatt fokus på å optimalisere boligens indre kvaliteter ved å sikre mest mulig gjennomtenkte og praktiske løsninger sammen med overflater som er bærekraftige og miljøvennlige.

For Aveny Vest har vi utviklet fire tydelige identiteter for valg av interiør. Personlighet, kontraster, miljø og varig design er stikkord som har vært førende for oss – hvor man som kjøper selv kan velge om man ønsker en monokrom og harmonisk palett, eller om man ønsker å tilføye en spennende kontrast. Dette har gitt hvert alternativ et interiør med særpreg - designet for å kle deg og din personlighet!
Interiørarkitektens touch
PAULSEN & NILSEN AS
Aveny Vest - med nærhet til alt, spar tid, lev mer.
KVALITETER
Salgsansvarlige
TORKILD VINJE
Megler
Mobil: 408 40 056
E-post: tv@privatmegleren.no
TOM-RICHARD SEIM
Megler
Mobil: 982 04 222
E-post: trs@privatmegleren.no
Velkommen til visning!

Velkommen til vårt visningssenter i Nittedalsgata 16, 2000 Lillestrøm. Vi forteller deg om området, boligene og kjøpsprosessen. Følg skilting til gratis parkering.
Mandag 20.8 kl. 14-19
Onsdag 22.8 kl. 14-19
Torsdag 23.8 kl. 14-19
Søndag 26.8 kl. 14-19
Mandag 27.8 kl. 14-19
eller etter avtale.
Velkommen til visning!

Velkommen til vårt visningssenter i Nittedalsgata 16, 2000 Lillestrøm. Vi forteller deg om området, boligene og kjøpsprosessen. Følg skilting til gratis parkering.


Mandag 20.8 kl. 14-19
Onsdag 22.8 kl. 14-19
Torsdag 23.8 kl. 14-19
Søndag 26.8 kl. 14-19
Mandag 27.8 kl. 14-19
eller etter avtale.
Salget er i gang
Meld din interesse for å holde deg løpende oppdatert om prosjektet og kommende salgstrinn. Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet.
Informasjon om behandling av personopplysninger

Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Skanska Eiendomsutvikling AS («Skanska») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Skanska er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Skanska til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrev eller ta kontakt med vår Data Protection Manager på epost: dpm_norge@skanska.no

For mer informasjon om Skanska behandling av personopplysninger og dine rettigheter, les mer om våre brukervilkår på skanska.no/brukervilkar/