Oppdateringer
Vi gir deg oppdatering rundt prosjektet og prosjektets salgsstart.
Sjekk den hemsen...
Unike worklofts med 4 meters takhøyde
midt i sentrum
L-bygget inneholder 2 Worklofts der du bor over 2 etasjer med ca 4 meters takhøyde! I begge leilighetene har vi lagt store soverom til hemsen.
I første etasje ligger åpen stue/kjøkken med utgang til terrasse, samt bad og entré. Her får man virkelig wow-faktor i stuen med åpen løsning og et rom som er åpent over to etasjer! En svært sjelden og spennende løsning man ikke finne mange tilsvarende av.
Luftig og åpent soverom på hemsen gjør at man får mye gulvplass.
GALLERI
Vi har hatt fokus på å optimalisere boligens indre kvaliteter ved å sikre mest mulig gjennomtenkte og praktiske løsninger sammen med overflater som er bærekraftige og miljøvennlige.

For Aveny Vest har vi utviklet fire tydelige identiteter for valg av interiør. Personlighet, kontraster, miljø og varig design er stikkord som har vært førende for oss – hvor man som kjøper selv kan velge om man ønsker en monokrom og harmonisk palett, eller om man ønsker å tilføye en spennende kontrast. Dette har gitt hvert alternativ et interiør med særpreg - designet for å kle deg og din personlighet!
Interiørarkitektens touch
PAULSEN & NILSEN AS
Aveny Vest - med nærhet til alt, spar tid, lev mer.
KVALITETER
Salgsansvarlige
TORKILD VINJE
Megler
Mobil: 408 40 056
E-post: tv@privatmegleren.no
TOM-RICHARD SEIM
Megler
Mobil: 982 04 222
E-post: tom-richard.seim@privatmegleren.no
Velkommen til visning!

Velkommen til vårt visningssenter i Aveny Vest.
Vi forteller deg om området, boligene og kjøpsprosessen.
Mandager fra 14.00 - 19.00
Onsdager fra 14.00 - 19.00
Torsdager fra 14.00 - 19.00
Søndager fra 14.00 - 19.00
Interessert?
Meld din interesse nå, og få informasjon først! Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.