Familiekos og enkelt hverdagsliv

Velkommen til Aveny Vest

Leiligheter tilpasset
dine behov og ønsker


Aveny Vest blir et sentralt og frodig boligprosjekt bestående av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Sammen har vi satt fokus på gode plan-løsninger og kvalitet i fasader og uterom. Alle leilighetene er lett tilgjengelige med heis til alle etasjer, og får romslige, innbydende inngangspartier og skjermede balkonger eller private takterrasser. Mellom byggene blir det flotte grønne utearealer som gir høy trivselsfaktor, mens gjennomtenkt arkitektur med interiørpakker av høy kvalitet skaper hjem der det føles godt å bo.
Galleri
Finn den perfekte boligen for deg
Tilbake
Prøv vår interaktive boligvelger.
Left
Right
Left
Right
Lekker og romslig 4- eller 5-roms!
Klassisk eleganse på 163 kvm med enkle, stilrene flater i god kvalitet gir et godt utgangspunkt. Vannbåren gulvvarme og 1-stavs eikeparkett gir lun og eksklusiv finish. Resten ordner du selv med din egen smak! Denne leiligheten kan leveres som både 4- og 5-roms - alt etter kjøpers eget ønske. Like godt egnet til familiekos og hverdagsliv som den er til å underholde familie og venner i. Stor åpen stue/kjøkken-løsning med utgang til lekker terrasse på 59 kvm gjør det enkelt å lage et bedre måltid og servere til en eller to grupper - det kalles hverdagslykke!
Kvaliteter
Byens beste beliggenhet
Aveny Vest ligger i hjertet av Lillestrøm sentrum med umiddelbar nærhet til alt du trenger. I nærområdet finner du et vell av butikker og spisesteder, samt flotte opplevelser innen rekreasjon og friluftsliv. Med kun 300m til toget er resten av verden aldri langt unna.
Høy kvalitet
DARK Arkitekter har tegnet bygningene med høydeforskjeller for å slippe ekstra mye lys inn gjennom de store vindusflatene og til de frodige uteområdene. Paulsen & Nilsen interiørarkitekter har sikret alle kvalitet i interiøret som tilbys. Alle leilighetene vil holde høy teknisk standard.
Barnevennlig
Lillestrøm har et sterkt fokus på fremme seg selv som kunnskapsbyen i Osloregionen og det har resultert i at alle skolene i området er enten nybyggede eller nylig renoverte.
Parkering
Alle bygningene får innbydende inngangspartier og heis som tar deg fra den oppvarmede parkeringskjelleren til alle leilighetsplan.
Nærhet til natur
Bynære naturområder gir rom for aktivitet – både ved vann og i skog. I tillegg utformer vi et frodig uterom med gode lekemuligheter.
Romslig balkong/takterrasse
Solrikt med utsikt ut mot sjarmerende småhusbebyggelse fra romslige balkonger og takterrasser med plass til både grill og spisebord.
Bo med nærhet til alt, spar tid, lev mer
Aveny Vest ligger rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og hagebyen rundt Volla. Du får tilgang til alt en by kan tilby, kun få minutters gange fra egen bolig. Jobber du i Oslo, rusler du 270 meter til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn. Da kan du fint sove litt lenger om morgenen, eller starte dagen med 20 minutters helsebringende yoga. Om du elsker kaffe og det urbane liv, kan du nyte en deilig macchiato og en croissant på en av de hyggelige caféene under deg før du drar på jobb – bedre blir det ikke.
Arkitektens visjon
DARK ARKITEKTER
Vår visjon har vært å utforme en arkitektur som skaper høy bokvalitet på alle plan. Det innvendige med gode planløsninger og store vindusarealer, det utvendige med solide og spennende fasader og det bymessige der bygningenes plassering åpner opp for luftige og solfylte uterom som både er positive for beboerne og for byen. Vår filosofi er å alltid gi prosjekter med kvaliteter som overgår kravene til oppgaven.

Uterom har vært et særlig fokusområde i prosjektet. I tillegg til det felles grønne og frodige gårdsrommet har alle boliger romslige private uteplasser, enten som balkonger, markterrasser eller takterrasser. Bygningsvolumenes nedtrapping bidrar til gjennomsiktighet i bebyggelsen og gir muligheter for private takterrasser med utsikt både ut mot resten av byen og det innvendige gårdsrommet. Vi har ønsket å utforme en arkitektur som er interessant og variert, men samtidig klassisk og derfor vil stå seg fint over tid. Det er valgt fasadematerialer i tegl, tre og aluminium som danner en palett som står til stedets karakter, samt er holdbare, taktile og naturlige. Variasjonen i fasadematerialer og farger vil bidra til å gi de ulike oppgangene en egen identitet og skaper et mangfold i gaterom og indre gårdsrom.


Interiørarkitektens touch
PAULSEN & NILSEN AS
I utviklingen av Aveny Vest har det vært viktig for oss at arkitektur og interiør snakker samme språk og at de sammen løfter boligens estetiske og funksjonelle kvalitet. Vi har hatt fokus på å optimalisere boligens indre kvaliteter ved å sikre mest mulig gjennomtenkte og praktiske løsninger sammen med overflater som er bærekraftige og miljøvennlige. For Aveny Vest har vi utviklet fire tydelige identiteter for valg av interiør. Personlighet, kontraster, miljø og varig design er stikkord som har vært førende for oss – hvor man som kjøper selv kan velge om man ønsker en monokrom og harmonisk palett, eller om man ønsker å tilføye en spennende kontrast. Dette har gitt hvert alternativ et interiør med særpreg - designet for å kle deg og din personlighet!

Velkommen til visning!

Velkommen til vårt visningssenter i Aveny Vest.
Vi forteller deg om området, boligene og kjøpsprosessen.
Mandager fra 14.00 - 19.00
Onsdager fra 14.00 - 19.00
Torsdager fra 14.00 - 19.00
Søndager fra 14.00 - 19.00
Interessert?
Meld din interesse nå, og få informasjon først! Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.